RSS-syöte

ohjeita osallistujalle

Tervetuloa RUNOTORSTAIN  -sivuille!

Vanhat sivumme (vv. 2006 – 2012; haasteet 1 – 270)  löytyvät >>> TÄÄLTÄ

1. Runotorstai on runoja lukevien ja kirjoittavien ihmisten kohtauspaikka. Haaste ilmestyy tänne joka torstai. Tauoista ilmoitamme etukäteen.

2. Haasteisiin saa osallistua vain omilla runoilla. Tekijänoikeuksia kunnioitetaan.

3. Lukijoiden vinkit, suositukset ja runoesittelyt ovat tervetulleita. Nämä eivät kuitenkaan liity viikoittaisiin haasteisiin. Muiden kuin omien runojen esittelyn yhteyteen liitetään asianmukaiset, mahdollisimman tarkat tiedot mahdollisesta siteeratusta materiaalista.

4. Osallistujia kannustetaan rakentavaan keskusteluun. Blogin ylläpitäjällä on oikeus poistaa asiattomat kommentit.

Voidaksesi osallistua, sinulla on oltava oma blogi. Kirjoita annetusta haasteesta runo, julkaise runo blogissasi ja kopioi runopostauksesi pysyvä osoite, eli URL. Ilmoita Runotorstain kyseisen haasteen kommenttilaatikossa osallistumisestasi ja anna runosi pysyvä osoitelinkki kotisivu -ruudussa. Ole kärsivällinen mikäli kommenttisi ei tule heti näkyviin, sillä se on silloin juuttunut roskapostisuodattimeen, mutta me noukimme sen sieltä kyllä. Ei siis kannata laittaa uusintakommentteja, ne juuttuvat vain siihen samaan teknologian tuottamaan suotimeen.

Käy lukemassa muiden osallistujien blogeissa, kommentit ilahduttavat kirjoittajia. Osallistumisaikaa on viikko eli seuraavaan keskiviikkoon asti, uusi haaste julkaistaan torstain aikana.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat ehdottaa haastetta, voit kääntyä puoleemme joko Runotorstain kommenttilaatikossa tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse:runotorstai ät gmail piste com.

Runotorstai löytyy myös Blogilistalta.

Torstaihaasteblogien sähköpostiosoite on: torstaiblogit ät gmail piste com.

VALOKUVATORSTAI löytyy tästä