RSS-syöte

Uusien moderaattorien esittely

Heidi Rundgren

Heidi Rundgren on vuonna 1974 syntynyt liminkalainen runoilija. Hän on oululaisen kirjoittajayhdistys Huutomerkki Ry:n, liminkalaisen ArsLiminka ry:n ja Oulun ympäristön kynäilijät ry:n jäsen. Heidi voitti vuonna 2007 Limingan taidekoulun ja Kaltio-lehden järjestämän Minuuttinovelli-kilpailun novellilla Maaäidin kutsu (Kaltio 3/2007). Vuonna 2008 hän tuli jaetulle 5. sijalle Poetry Slamin eli lavarunouden SM-kisoissa. Hänen runojaan on aiemmin julkaistu mm. pohjoisen sanataiteen aikakauskirjassa Hallauksessa. Heidi julkaisi omakustanteena runokokoelman nimeltä Syntymä vuonna 2011 (BoD). Runokokoelma voitti Möllärimestari 2012 omakustannekilpailun Runokokoelma -sarjassa 1. palkinnon. Sarjassa oli mukana hieman yli 30 runokokoelmaa. Heidin blogi on nimeltään Rakastuin runoon. Sitä hän on pitänyt vuodesta 2006 lähtien. Hän opiskeli vuosina 2006-2007 Limingan taidekoulun kirjoittajalinjalla. Sitä ennen hän piti anonyymisti Kiltin tytön blogia. Heidi harrastaa jonkin verran valokuvausta, mutta nyt uutena rakkaana harrastuksena on savitaide – lempiaiheena kasvojen muotoileminen.
Runotorstain moderaattoriksi hän halusi, koska Runotorstai on ollut erittäin merkityksellinen asia polulla kohti runoilijuutta ja oman runokokoelman julkaisua. Runotorstai ei missään tapauksessa saa lakata olemasta.

——————————————————————————————————————————————————————–
Ari Kokkonen

Olen Ari Kokkonen Turkulainen kirjoittaja, runoilija jolla intohimoinen sielu ja hyvä sydän. Kirjoittaminen ja kirjallisuus on minulle tärkeää, tekemisissä oleminen sen lähellä on inspiroivaa, sydäntäni lähellä oleva harrastus joka on vetänyt minua puoleensa eniten vuosien aikana ja tunnen olevani  ”omillani” sen parissa. Pidän jotenkin ilmapiiristä, kirjoista, tarinoista sekä tunteesta. Minulla on ollut aina ”palo” kirjoittamiseen, ilmaisemaan tunteita sanoilla.

Olen ehkä vähän hassu tämän kirjallisuuden kanssa, sain alkuvuonna kirjailija Helena Sinervolta paksun nipun vanhoja Tuli & Savu jäsenlehtiä, ne ovat minulle suurempia aarteita vuosien varrelta.

Olen julkaissut 5 omakustanne runokirjaa (Bod), yhden valokuvateoksen ja kolme netissä olevaa avointa runoteosta. Tunnen vielä etsiväni itseäni, oikeaa tyyliä.

Ammatiltani olen viestintäsuunnittelija, tosin työttömänä pitkän aikaa jo. Valokuvailen omaksi ilokseni ja pyöräilen pitkin vuotta lumien sulamisesta, lumien tuloon. Siitä on muodostunut jonkinlainen elämäntapa liikkumiseen. Yli tuhat kilometriä kertyy joka vuosi matkamittariin. Touhuan nykyisin Kirjan talolla kaikenlaista, olen Lounais-Suomen Kirjailijoiden jäsen sekä toimin suurella sydämellä kampanjassa vapaaehtoisena digiapuna ikäihmisille täällä Turussa.

Pidän kovasti Saila Susiluodon, Helena Sinervon, Pauliina Haasjoen, Anni Sumarin, Juha Siron sekä Marianna Kurton runoista.

Halusin Heidin tavoin ehdottomasti säilyttää runotorstain, se on tärkeä monille, niin kuin myös minulle. Runotorstai on ollut jo seitsemän vuotta, se on pitkä aika mille tahansa blogille. Kiitos Tuimalle runotorstain perustamisesta aikoinaan! Yritän jatkaa hienoja ja tärkeitä perinteitä.

»

  1. Työkiireiden takia vasta nyt ehdin lukea muutoksista ym. Ihanaa, että jatkuu. Minä olen onnellisesti kuvitellut, että mitään katkoa ei ole ollutkaan, tai uhkaa siitä.

  2. Mahtavaa että löytyi nopeasti uudet huikeat ylläpitäjät todella tärkeälle henkireiälle nimeltä Runotorstai! Hatunnosto toimeen tarttumisesta ja suurensuuri kiitos, Heidi ja Ari, että saadaan jatkaa tätä runojen bloggaamista, joka luo selkärangan säännölliselle hyvää tekevälle runoiluharrastukselle! sanna

  3. Iloista jatkoa Runotorstaille ja lämpimät kiitokset kaikille tähän asti osallistuneille. Erityiskiitokset menevät Heidille ja Arille, jotka rohkeasti lähtivät viemään Runotorstaita eteenpäin ja kehittämään tätä kovin tarpeellista yhteisblogia entistä paljon paremmaksi!

  4. Jeee, kiitos teille! Teidän parhaanne on varmasti jotain vallan erityistä!

  5. Kiitos kaikille, yritämme parhaamme Heidi ja Ari

  6. Tervetuloa molemmille ihanaan runotorstaihin

  7. Hienoa Heidi ja Ari. =)

  8. Suurkiitos teille! Otamme teidät lämpimästi vastaan, jos ette ole olleet täällä vähään aikaan. Ja jos jaksaisitte kommentoida runoja ja opastaa eteenpäin, olisi ihanaa.

  9. Hei hulinaa. Täällähän tapahtuu muutoksia taas. Hyvä että on olemassa hyviä ihmisiä jotka jaksavat tehdä hyviä tekoja, esim antamalla aikaansa Runotorstaille, Kiitos uusille modeille. Ehkä tässä liimapurkkikin joskus taas innostuu Runotorstain matkaan.

  10. Kivaa, kiitos Heidi ja Ari!

Kirjoita viestisi tähän

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: